O podjetju

Ustanovitev in pričetek delovanja podjeta PILIH d.o.o. sega v leto 1996. Na začetku so aktivnosti podjetja zajemale svetovanje in izdelavo prototipov na področju hladnega spajanja pločevine ter svetovanje in prodaja avtomatskih mazalnih sistemov. Prodajni program podjetja zajema produkte TOX-PRESSOTECHNIK, mazalne sisteme PERMA in vzdrževalno opremo BEGA. Kmalu zatem smo pričeli s projektiranjem in izdelavo namenske opreme in stiskalnic s cilindri PRESSOTECHNIK in orodji TOX.


Leta 2006 smo dokončali investicijo in selitev v nove prostore. V naslednjih letih smo investirali v CNC obdelovalne stroje in ostale opreme, ki omogoča lastno izdelavo strojnih delov za potrebe strojegradnje in orodjarstva. Sledila je kadrovska širitev in izvedba novih projektov in orodij za preoblikovanje pločevine v skladu z zahtevami naročnikov.


V zadnjem desetletju smo se razvili v kompetentno ekipo na področju avtomatizacije proizvodnih procesov, strojev za montažo in robotskih celic. Ekipo za izvedbo projektov sestavljajajo strokovnjaki na področjih strojništva, elektrotehnike in računalništva, ki dajejo odlično osnovo za kvalitetno realizacijo projektov in vzpodbudo za nadaljnji razvoj na področju strojegradnje in orodjarstva.

Pišite nam


Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Pilih d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.